Alle Kategorier
EN

Selskapet profil

Hjem> Om > Selskapet profil

Selskapet Innledning

Ningbo Label New Material Co., Ltd. er tilknyttet Zhejiang RICH Group. RICH Group ble etablert i 2004 og har fokusert på forskning og utvikling og produksjon av nye materialer og polymerlim.

Selskapets fabrikkbygning ligger i No.77 Fulong Road, CiXi Coastal Econmic Development District, Zhejiang. Bare en times kjøretur fra Ningbo Port, og innenfor den 2-timers økonomiske sirkelen i Shanghai, er transporten veldig praktisk. Selskapet dekker et område på ca 40 dekar, med et verkstedareal på 26,000 5,224 kvadratmeter, lagerareal på 300 XNUMX kvadratmeter, og vi har ca XNUMX ansatte.

Automatiseringen av produksjonsprosessen gjør at vår månedlige produksjonskapasitet når 300 millioner kvadratmeter. Ulike egenskaper og spesifikasjoner kan tilpasses i henhold til kundens krav for å møte de individuelle behovene til brukerne i størst grad, og danner gjennomsiktig laminering, matt laminering, vanlig emballasjetape, ultraklar emballasjetape, høytemperaturbestandig PET-tape, vannfiltreringsbeskyttelsestape , spesialtape og andre produkter, alle produkter oppfyller REACH, ROSH, nasjonale standarder for miljøvern og VOC-innhold.

Label New Materials Co., Ltd. tar til orde for menneskeorientert og humanisert ledelse. I tråd med bedriftsånden "kontinuerlig overgå oss selv, vedvarende jakt på kvalitet", forretningsprinsippet "kunden først, bedre kvalitet, integritetsstyring og bedre service", medarbeiderutdanningspolitikken om "lære å være en person og lære å gjøre ting», legger stor vekt på bygging av bedriftskultur og forbedring av helhetlig kvalitet.

Label New Materials Co., Ltd. har også betjent høy- og hjemmemarkedet og utenlandske markeder. Vi fortsetter å opprettholde et godt langsiktig samarbeid med kjente merkevarer over hele verden fordi markedet anerkjenner alle våre produkters kvalitet, ytelse, pris og tjenester.

LABELEXPO
EUROPA 2023

STAND: 8A75

TID: 11-14 september

STED: Brussels Expo, Brussel

1 Place de Belgique / Belgiëplein 1, 1020 Brussel